De persoonsbeveiliger!

persoonsbeveiliging2De Persoonsbeveiliger of Bodyguard is in alle omstandigheden, dus ook in risicosituaties, een uiterst loyale, betrouwbare en discrete vakman met een gedegen opleiding. Zijn of haar taak zal zijn, het voorkomen van mogelijk gevaarlijke situaties.

Op de tweede plaats zal hij of zij het gevaar uitschakelen of maatregelen nemen, die nodig zijn om de ontstane situatie weer zo snel mogelijk veilig te maken en veilig te houden. Een Persoonsbeveiliger / Bodyguard heeft als taak om een groep personen of speciale gasten te begeleiden (evt. incl. vervoer) voor bijvoorbeeld een zakelijk bezoek.

De Persoonsbeveiliger / Bodyguard zal probleemsituaties geheel onopvallend oplossen, zonder dat u als opdrachtgever ook maar iets hiervan hoeft te merken. U als VIP voelt en weet dat uw persoonlijke veiligheid in handen is van een echte vakbekwame beveiliger.

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten. Door het maken van een inventarisatie van de mogelijke risico’s, worden aanbevelingen gedaan om onveilige situaties te voorkomen. Beveiligen is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden. Zie onze aansprekende referenties. Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen!