Kernwaarden, missie & visie

Eagle Executive Protection is een bedrijf dat een persoonlijk security maatwerkpakket levert van A tot Z. Het bedrijf is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observaties, daarnaast leveren wij een totaal security concept, security consultancy specialisten en professionele technische hulpmiddelen (Track & Trace, (IP) camera’s, etc.) zowel nationaal als internationaal.

Eagle Executive Protection helpt u met nationale en internationale persoonsbeveiliging. Uw relatie met Eagle Executive Protection begint met een persoonlijke kennismaking. Aangezien beveiligen volgens ons altijd maatwerk moet zijn, zullen wij een vrijblijvende afspraak met u maken. Wij luisteren naar u, denken met u mee en leven ons in uw situatie in. Wij maken hiervoor een risico-analyse, waaruit naar voren komt tegen wie en op welke wijze er beveiligd dienst te worden.

Wij zorgen voor een maximale persoonsbeveiliging, met een minimale beperking van uw vrijheid.

Eagle Executive Protection waarborgt de veiligheid van opdrachtgevers, door het faciliteren van haar dienstverlening op het hoogste niveau. Zichtbaar discreet & discreet aanwezig signaleren we veiligheidsrisico’s om deze zo vroeg mogelijk te kunnen ondervangen. Dit resulteert in: zorgeloze veiligheid van u in persoon en van de mensen en zaken die u dierbaar zijn.

Onder de naam Eagle Executive Protection en Eagle Security escorteren wij onze cliënten en High Risk transporten, door heel Europa. Wij begeleiden u of uw kostbare vracht van A naar B, over de weg en door de lucht. Door de gebruikte technieken en onze samenwerking met meldkamers en de overheid, zijn we in staat, de risico’s tot een minimum te beperken.

Eagle Security staat voor professionaliteit en werkt alleen met specialisten die de nodige ervaring hebben opgedaan bij verschillende overheid diensten. Eagle Executive Protection is Justitieel gescreend en werkt volgens de, door de overheid, gestelde normen.
Onze kernpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en gedrevenheid.

Eagle Executive Protection opereert vanuit vakkennis. Met als belangrijkste doel het beperken van uw risico’s tot een minimum. Eagle Executive Protection staat al vele jaren garant voor een onberispelijke service, accuratesse en eerlijkheid. Onze gecertificeerde persoonsbeveiligers dragen dag en nacht zorg voor een verscheidenheid aan vervoersoplossingen of beveiligingen, zij zorgen voor de veiligheid van VIP’s, popartiesten, directeuren en bestuurders.

Kernwaarden

 • Kwaliteit; we doen geen concessies als het gaat om uw veiligheid
 • Vertrouwen: u moet op ons kunnen bouwen en andersom
 • Flexibel: snelle inzetbaarheid door een netwerk van professionals
 • Discreet: wij onderscheiden ons door niet op te vallen
 • Maatwerk: niets is onmogelijk.
 • Missie

  Eagle Executive Protection waarborgt de veiligheid van opdrachtgevers, door het faciliteren van haar security dienstverlening op hoog niveau. Alert en het liefst onopvallend signaleren we veiligheidsrisico’s om deze in vroeg stadium te kunnen ondervangen. Met als resultaat: geen zorgen om de veiligheid van mensen en zaken die dierbaar voor u zijn.

  “Veiligheid voor en door mensen: daar zet Eagle Executive Protection zich elke dag gepassioneerd voor in. Op basis van respect en met een persoonlijke aanpak: bieden wij onze klanten oplossingen op maat, zo maken we een dagelijkse erezaak van de allerbeste service. Als organisatie staan wij dan ook altijd klaar voor onze klanten, want Eagle Executive Protection is opgebouwd uit mensen die het verschil maken!”

  “Deze vorm van beveiliging is maatwerk op het hoogste niveau!”

  Visie

  Veiligheid is een primaire levensbehoefte. Wij werken uitsluitend met professionals die gedreven worden door passie.

  Doelstellingen

 • Eagle Executive Protection is daar waar een beveiligingsopdracht om speciale expertise vraagt
 • Kwaliteit staat in alle werkzaamheden centraal
 • Ons doel is uw veiligheid op lange termijn te waarborgen
 • Uw veiligheid is in handen van specialisten
 • Onze professionals zijn klantgericht