Transportbeveiliging

Transportbeveiliging | Transportbewaking | Transportbegeleiding tijdens transporten is tegenwoordig geen overbodige luxe.

transportEagle Executive Protection verzorgt voor u transportbewaking / transportbeveiliging in binnen- en buitenland.

Professionele begeleiding bij het vervoer van personen, waardevolle producten en documenten is geen overbodige luxe. Eagle Executive Protection kent alle ins-and-outs van transportbeveiliging en beschikt over geavanceerde technieken en middelen om u en uw waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier te transporteren.

Eagle Executive Protection begeleidt en beveiligt waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal.

Eagle Transportbeveiliging / Bewaking / begeleiding / maakt hierbij gebruik van de meest moderne en onopvallende voertuigen die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, zoals het GPS auto-volgsysteem en ingebouwde camera- en geluidsapparatuur.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Dit is om voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten.

Afhankelijk van de persoon en of waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Er bestaat ook de mogelijkheid om de personele bezetting uit te breiden met een surveillance hond. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Zoekt u directievervoer kijk dan op; www.directievervoer.biz

Wilt u weten wat Eagle voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.