VIP-begeleiding | Artiestenbegeleiding

Naast de groep evenementen en concert beveiligers beschikt Eagle Executive Protection® over beveiligingsbeambten, die getraind zijn in artiestenbeveiliging en/of VIP beveiliging.

Deze zullen veelal in “burger” kleding opereren en kunnen, indien gewenst, de artiest(en) gedurende langere periode begeleiden. Management functies kunnen dan gedeeltelijk worden overgenomen, d.w.z. het boeken van hotelaccommodaties, huurauto’s, en andere voorkomende zaken.

Onze beveiligingsbeambten spreken Nederlands, Engels, en veelal Duits en of Frans. Heeft u een beveiliger nodig die een andere taal spreekt dan kunnen wij u ook hierin voorzien.

Ook voor deze afdeling Vip Beveiliging / Begeleiding zijn onze werknemers zorgvuldig geselecteerd. Zo werken we bij voorkeur indien er sprake is van meerdere beveiligers met vaste teams, waardoor teamleden uitstekend op elkaar ingespeeld zijn en elkaar perfect aanvullen. Veruit de meeste VIP’s willen volledige bescherming zonder totaal afgeschermd te zijn. Onze werknemers staan dan ook altijd garant voor de veiligheid van hun opdrachtgevers, zichtbaar of onzichtbaar, in smoking of casual.

Uw wensen zullen ruim van te voren doorgesproken worden waardoor niets in de weg kan staan van een veilig optreden.

Voor de uitvoering van een opdracht hebben wij de beschikking over moderne communicatie middelen. Bij het gebruik van deze middelen wordt altijd discreet te werk gegaan.