Werkwijze

Als wij het hebben over uw persoonlijke veiligheid! Dan vraagt dat om maatwerk, elke opdracht heeft zijn eigen zwaarte punt. Daarom gaat er een uitgebreide analyse vooraf aan een beveiligingsplan dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Altijd in overleg en met respect voor uw wensen en privacy.

Eagle Executive Protection biedt ten allen tijde de best gekwalificeerde mensen om uw veiligheid te optimaliseren. Het is ons vak om tijdig te anticiperen en te reageren op risico’s en dreigingen. Dit vraagt om een uiterst scherpe en kritische blik.

Eagle Executive Protection, werkt daarom uitsluitend met gediplomeerd en hoog gekwalificeerd personeel. Door de hoge kwaliteitsnormen, die Eagle voor haar personeel hanteert, zijn wij instaat u een goed en professioneel opgeleide en discrete medewerker te leveren.

De persoonsbeveiligers zijn internationaal inzetbaar en voldoen aan de strengste nationale- en internationale normen. Ze zijn net als onze onderneming, gediplomeerd, representatief, discreet, vakkundig en justitieel gescreend.

Door onze ervaring zijn wij in staat uw wensen vakkundig in te vullen.